In juni 2008 ben ik cum laude afgestudeerd als acupuncturist aan de TCMA te Amsterdam. Sindsdien werk ik als acupuncturist binnen mijn eigen fysiotherapiepraktijk tegenwoordig gevestigd in de Eerste Schinkelstraat 26 te Amsterdam. Daarnaast werk ik enkele dagdelen op het Centrum Integrale Geneeskunde te Amsterdam.

Sinds 2009 maak ik ook deel uit van het docententeam van de TCMA. In dat jaar ben ik ook begonnen met de kruidenopleiding van de TCMA. In 2011 heb ik deze opleiding afgerond.  Ik pas de Chinese kruidengeneeskunde nu toe als aanvulling op mijn acupunctuur.


De weg om te komen waar ik nu ben was een beetje om....


Na de middelbare school (1991) was ik ervan overtuigd dat ik het leger in wilde. Ik heb er enkele jaren gewerkt en heb daar onder andere geleerd om les te geven. Door een blessure kwam ik echter in een revalidatietraject en heb toen besloten dat het roer om moest: ik ging weer studeren.

In 2000 heb ik mijn diploma voor fysiotherapie behaald  aan de Hoge School Arnhem en Nijmegen. Na wat omzwervingen werk ik sinds 2005 als zelfstandig fysiotherapeut in Amsterdam.

Mensen actief begeleiden met oefentherapie, opdat men vooral zichzelf geneest, staat bij mij als fysiotherapeut voorop. In de praktijk kwam ik echter regelmatig situaties tegen waarbij fysiotherapie niet de volledige oplossing bood. Op zoek naar verbreding van mijn visie ben ik vervolgens een opleiding voor acupunctuur gaan doen.


Door de kennis en kunde die ik in beide studies heb opgedaan te combineren, probeer ik tot bredere oplossingen te komen, waardoor de pati├źnt meer controle krijgt over zijn eigen gezondheid. Naast een verregaande mate van ge├»nteresseerd en nieuwsgierigheid, vloeit mijn gedrevenheid in het zoeken naar oplossingen voort uit het revalidatieproces dat ik ooit zelf doorlopen heb.